Okázalost předměstí mého srdce

Okázalost předměstí mého srdce

Anotace: prostý výbuch

Stínová střelka rozetla chabou sluneční barikádu
Světlo prosálalo až do podhradí snů
kam oko nedohlédne

Tísnivý strach z pozdní večeře
pohltila nepřehledná, tmou zahalená královna
slastí mnou protekla radost
mozek se odkrvil a zbyl
z něj jen puklý plášť
připominájící švestkové hody
tradiční pro mou selskou rodinu

Však na ně dojde
Autor Adam Černý, 18.10.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí