VE TVÝCH RUKOU

VE TVÝCH RUKOU

Anotace: Všechno za prachy nekoupíš..

V záři blyštivých flitrů, ve svitu barevných kamínků.
Jak až snadno zmámily tvou pošetilou mysl.
Bohatství, úděl, co dán byl Ti již do vínku.
Zaslepená. Nevidíš, že to není života smysl.

Svět barvitých odlesků. Tvůj svět duhových čar.
Není již Ti pomoci, líbí se Ti tam.
Bohatství, úděl. Dobrý či špatný dar?
Až všechna krása opadne, zbudeš jen ty sám.

Pověz..K čemu ty zářivé orgie?
Řekni..K čemu ten povrchní klam?
Bohatství - zákeřná bestie.
Tys její drahokam.
Autor Turmalina, 04.02.2005
Přečteno 396x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí