O krásné holčičce

O krásné holčičce

Anotace: zajímavý příběh :-)

Na stařičké houpačce houpalo se děvčátko,
vlásky jí vlály, ač byly nakrátko.
Omámena křídly létající sedačky,
zapomněla zcela na panenky – na hračky.
Chtěla se stát pilotem MIGu letadla,
ale nevzali jí, protože její krása byla nápadná.
Prý by rušila ptáky v jejich letu,
pobouřila by předepsané předpisy pro dopravní četu.
Zastínila by slunce, krásou popraskaly by mraky
a mohly by na ní utočit zlatuchtivé straky.
Mnohdy je krása strašně na obtíž,
tak neplakej, ty ošklivé kačátko, když to už teď víš.
Autor melebele, 19.10.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s Danielem - je vážně hezká.
Nesouhlasím s Danielem - KONEČNĚ po 60 ostatních.

19.10.2006 13:49:00 | smudlinek

Po šedesáti básničkách dneska,
konečně také jedna hezká...

19.10.2006 13:07:00 | Daniel S.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí