Masky

Masky

Anotace: Věnováno mým rodičům a známým. Musíte to chápat! Nikdo není dokonalý, člověk nelze předělat, jen trochu. Nikoli zděděné geny! zlepšit.

MASKY

Kdekdo ti do hlavy cpe svoje moudra,
aniž by se jimi někdy řídil.
Každá rada je někdy dobrá,
ale málokdo ji včas neuvidí.

Každý se dělá perfektním,
jinej musí být pohodový a veselý.
Navenek se kdekdo jeví upuřímným a decentním
a nesnese pohled smutný kyselý.

Hrajeme šachy,
hrajeme si na něco.
Počítáme prachy,
šetříme na kdeco.

Tajíme svou intimitu,
varujeme děti, čím jsme prošli.
naštvaně kritizujem senilitu.
Tenhle spisek dále pošli.

Hrajeme šachy,
hrajeme ruskou ruletu.
Klepeme se pořád strachy,
a pak z toho skončíme třeba na fetu.
Autor jehlaspichlas, 19.10.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí