Paměť v rohlíku

Paměť v rohlíku

Anotace: (stručný popis, max. 250 znaků, zbývá 250)

Mám paměť v rohlíku
a rohlík v zadnici,
postrádá logiku
na lásku věřící...
Jak mrštný halibut
amorem zasažen,
plazím se odnikud
po tělech nahých žen...
bo svižnými tempy
mě rozum můj dohání,
nikdy mě nechytí
směju se do dlaní...
Autor Fouňa, 19.10.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky,no je to možný,kde přesně myslíš?

19.10.2006 20:03:00 | Fouňa

Na začátku druhé poloviny ..... jsi to trochu odflák ...Ne ??
... ale dobrý..

19.10.2006 19:49:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí