Pomsta

Pomsta

Anotace: heh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

už toho mám dost,
mezi mnou a lidmy je zbořen most.
rodiče mě zapřely,
to mi dělat neměly.
ja rád je měl,
jen dobré vše sem chtěl.
Ale se slovy že jsem k ničemu,
došel jsem jen k utrpení věčnému.
Bolest horší než mečém tupím,
k sebevraždě se každou noc nutím.
Já se nebudu zabíjet,
svou zlost si na lidech budu vybíjet.
s čepely po temných lesích chodít,
do jeskině si oběti vodit.
Oběti upalovat za živa a křižovat,
těchto činu nikdy nebudu litovat.
Jeskině plná krve a mrtvolný puch,
já zabiju všechny a utichne městský ruch.
Autor kikr, 20.10.2006
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí