V ulicích zmatené vášně

V ulicích zmatené vášně

Anotace: malá procházka nočním Žižkovem...

V ulicích zmatené vášně
už není kam
se schovat.
Rarach
nad zadkem
nechal si aureolu
vytetovat.

Životy nakládáme
jak utopence
v láku.
Svůj nos
vsadil – a prohrál
Cyrano z Bergeracu.

Jen iluze a touhy
nás všech
zůstaly.
Zbytky snů v igelitových taškách
a plánů plné
poháry.

Radovat se z maličkostí
již nelze
zdá se.
Jen Ďábel s doutníčkem
houpe se v síti, rekreant,
a usmívá se.
Autor Dandysek, 20.10.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

sakris kde beres tu muzu? =0)

11.11.2006 13:12:00 | Lucijena

Fajn tak když se ti něco nelíbí tak se na ty mí stránky nemusíš dívat!!!

22.10.2006 19:43:00 | Barčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí