On anebo ty

On anebo ty

Anotace: Pro K...všechno a navždycky

Mám pocit, jako bys mě podvedla,
když syčíš: "On, anebo já."
a když se zeptám, co jsem provedla,
kolem se dělá tma.

Mám pocit, jako bys mě uhodila,
ledovými slovy přímo mezi oči.
Hodně to bolí a moje srdce
v mazu ze zmatku se močí.

Mám pocit, jako bys mě poslala pryč
a není mi moc platné chtít.
Dlouhých osm let asi není nic,
bylo to jako špatný vtip.

Mám pocit, že mě nutíš,
to, co jsem si nadrobila posbírat.
Pro nikoho z nás to není lehké -
omlouvám se, nemůžu vybírat…
Autor Petiiiiiiiiiiik, 21.10.2006
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí