Tady a teď

Tady a teď

Anotace: no comment... s dopomocí Zanzuli ...:)

...
...
Rutinně stékají
vzpomínky z krve
jsoucí až na kost

přes příkrovy tmy
svými pohyby
zastavuji svět

rudohnědě

je cítit slano
tma

a kolemjdoucí pošlapal

kořínky vlasů
pozdržím myšlenky
pružné a matoucí

Sezóna lásky
dohola nechci být
držím se pater
pálivých stěn

ve zbytku
ticha

mě zebe
Autor Pablitofracek, 22.10.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..moc pěkná má hloubku..

22.10.2006 14:40:00 | chalcedon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí