FOREVER AND EVER

FOREVER AND EVER

Anotace: Pro Toma - tak to cítím

Forever and ever

Když padnu a budu ležet
a nebudu mít sílu vstát
a budu plakat nad životem
ty ukážeš mi cestu zas.

Jak hvězda bloudícímu námořníku
ukážeš mi směr
abych svůj přístav našla
a byla šťastná v něm.

A doufám, že nikdy nezapadneš
a svítit budeš pořád dál
a oporou mi navždy budeš
tak jako už mnohokrát.

A tak jak ty
i já chci svítit
a ozářit Tvou cestů snů
- Forever and ever -
- navěky věků -
Autor karkulka.a, 22.10.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí