Snívání

Snívání

Anotace: Vše není jen sen nad kterým se dá jen rukou mávnout.

Sbírka: Slova moje vlastní

Odkládám,co Tebou voní,
co měl jsem rád,
teď v slzách vína rozpustím
a výčitkami ukojím svůj hlad
a ranní chlad
...už k čertu s ním!

Černou dírou v zástupech se prodírám,
do tváří známých se teď nedívám
a doufám,že s dechem vystačím
až k cíli.
Dusit se už není čas,
když podnapilé víly,
v tu nepravou mi chvíli
pohár jedem plní.
Což nevidí,že tváře rve mi trní,
že padlý anděl slastí vrní
a trpělivě čeká na svůj čas
ať odnese už ďas,
co jemu náleží.

Já probouzím se do šera
a byl to sen,
či fantazie příšera
mi vnukla krvebolný sten.
Autor Pietro, 23.10.2006
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

co dodat? Básnička je ale krásná...

23.10.2006 09:29:00 | mamina

Kéž by to byl jen sen...

23.10.2006 09:03:00 | ona

Snění, básnění ... nebo realita? Snad se Ti nerozpadá vztah, rodina? To ne! Pokud je to jen báseň - je výborná. Pokud je to realita - hodně sil!!!

23.10.2006 08:56:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí