proč ???

proč ???

Anotace: ....

Tam v dětském domově za malým okýnkem
vyhlíží malý kluk maminku s tatínkem.
Bydleli v domě s velikou zahradou,
pejskem a houpačkou a vždy s dobrou náladou.

Jednou si vyjeli na výlet krátký,
naposled viděl je odcházet vrátky,
odjeli autem,které tak dobře znal,
poslal jim pusinku a ručkou zamával.

Tou dobou jeli tou stejnou ulicí,
moc mladí kluci,ne zrovna myslící.
To jejich fáro jelo jak blázen
R Á N A
a dva cenné životy vyhasli rázem.

Teď jejich synáček u okna sedí,
a stále smutně ven s nadějí hledí,
že tátu s maminkou někde snad zahlédne,
a s nimi k děcáku z dálky se ohlédne.

Ještě moc nechápe, jak se to mohlo stát,
proč pro něj nepřijdou ti,co měl tak moc rád.
Autor adinka, 23.10.2006
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tíky moc za vaše komentáře i o gramatické rady :-)

23.10.2006 09:57:00 | adinka

"snimi" šoupni tam mezírku :-)
v poslední větě by měla být čárka před "co"
(promiň)

Na některé příběhy je i báseň krátká...

23.10.2006 09:51:00 | Levandule

Fuj běhá mi mráz po zádech...realita je někdy fakt pěknej humus

23.10.2006 09:45:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí