Slovavol

Slovavol

Anotace: aaa

Ze dne na den rozvětvuje
se dnobraní jak vyšívání
do pokladny na záchody

kdy kritéria důležitosti
kvapí ulicí jak auto
neparkující
na dno strže ukazuje
šipka "koleje jsou na
zahradě"
babi neopouštěj se
ještě to spálíš a tak zpět..
Autor Adam Černý, 23.10.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí