Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: Pohled do zrcadla prozradí člověku uplne vsechno hlavne přímo na diváka samotného. At láska naám anděli můj vydrží a zrcaldo bude naším domovem pravdy.

Malíř svých vlastních já,
kresby života,melodie osudová.
Čím větší lesk tím více krásy vidí,
malíř bez štětce a barev na tebe hledí.
Kresba lásky v rouchu pravdy.

Malíř osudy tvoří.
očima diváka kráse velí
Nemá rukou,nemá nohou
láska naše žije pouze pravdou.

Malíř bez očí,
přesto pohled upřímnost značí.
Malíř plochy leštěné,
lásko žijeme v rouchu lásky přeněžné,

Malíř krásy pravdy.
přejme lásce život navždy.
Jméno ctěné zrcadlem jest.
Láska v rukou plochy lesku,
ať osud nám nelže a přeje nám lásku.
Autor Carlos, 23.10.2006
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Není to 100%, ale tu lásku Ti jistě přejeme všichni...

14.11.2006 16:40:00 | Jituli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí