aaabbc..?

aaabbc..?

Anotace: nemám nic čím bych to víc vylepšil(nemám čas)

Pro všechnu levnost
nad mračna divnost
neuchopit dům za
dveře kuchyně
pro návyk supí
vzpomenu na narození
šlachy maso
podlit krví
oddám se dnobraní
bez probuzení není
chvilky klidu jak
na mlýnském kole
nemám námitek
jíst se musí
ale hadice ve vaně
sprcha na zahradě
pro vaši moudrost
vrabčí
se zeměkoule nevystraší
šlápoty jdou rozpoznat
jenom na vrcholcích kopce
kastrace kamsutřích vejcí
po dni po týdnu
výpočtů se zklidním
do narkózy
Autor Adam Černý, 24.10.2006
Přečteno 248x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí