Krása

Krása

Anotace: Objevil sem náhodou rozepsanou básničku a tak sem ji konečně dokončil...

Krása

Krásné je to co se líbí
krásné jsou drobounké chyby

Krása je příjemná a něžná
Krásná je pohádková kněžna

Krása je být a moci dýchat
Krásné je snít nechat míchat...
...myšlenky

Krása je pro každého jiná
Krásné je s tebou ráno snídat...
...sušenky
Autor Peky, 24.10.2006
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí