Realita...

Realita...

Anotace: ...

Bláznivé nápady a sldké chvilky tužeb...
Přišel jsi s večerem
od rosy celý promáčený
a krásně voněls po kytkách.
Za pasem ledabyle
houpou se brýle sluneční.
S úsměvem ty neskutečný
a přec nejsi sen.
Pár okamžiků,kytary slyšet tóny
a zpíváš něco,čemu sám nevěříš.
Jsi šťastný,ale na chvíli jen..
Nasadíš tmavé brýle
a odcházíš....
kam???Zpět do všedních dnů...
Autor Terreza, 24.10.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí