Dušičková

Dušičková

Anotace: ... po roce

K Památce zesnulých co více si přáti
ať klid a pohoda se k nám zase vrátí
ať smutek a slzy také navždy zmizí
nemoci a úmrtí ať jsou nám příště cizí

Byl to rok nešťastný co dodat k jeho běhu
přišli jsme o lásku laskavost a něhu
od našich nejdražších co jenom pro nás žili
na cestě poslední jsme je doprovodili

Rodičům popřejme jen věčného již klidu
hodně si prožili a poznali též bídu
nejenom radostné jejich chvíle byly
ne všechny své touhy ve skutky proměnili
Autor Heron, 25.10.2006
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí