Ach ty Vánoce ...

Ach ty Vánoce ...

Anotace: kdo má zase co vymýšlet?

Jak to že i ve dne hvězdy dokáží svítit?
Všechny, do jedné chytit!
A svázat v obrovskou zářivou kometu.
Dát na stožár pověsit v barevném kompletu.
Čas Vánoc se kradmo do našich domů plíží,
dětské oči ke svým přáním s nadějí vzhlíží.
Snad dostane tu krásnou barbie od Mattela.
Nic naplat, že Barka vypadá jak pomatená
anorektička, která má super dlouhý vlasy.
Kdyby to tak bylo v reálu,
vypadaly by jí asi.
Mírná agonie nás stejně polapí všechny.
Co koupit, co darovat.
Rychle štěkni!
Co chceš proboha k těm Vánocům koupit?
Cože?
To si myslíš, že budu loupit?
A jen v klidu prožité svátky by ti nestačily?
Když řekl, že chce domácí kino, GPS a počítač,
panenky se mi protočily…
Tak co kdybychom si zase daly dvoje slipy a ponožky,
aby nám bylo teplo nejen na nožky?
Autor milenium, 25.10.2006
Přečteno 1212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdu máš. Culim se nad tím taky. Jenže úsměv mě přechází, když musím vymyslet co sakra k těm Vánocům :-)

25.10.2006 13:44:00 | milenium

Takhle odpoledne v práci je dost příjemný si přečíst tvé dílko a culit se.

25.10.2006 13:42:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí