Jdi a žij!

Jdi a žij!

Anotace: ...

Anděl se zlomeným křídlem slzu utřel
látkou utkanou ze snů,
ty tu jen sedíš a na prstech počítáš
kolik ještě zbývá dnů…

Osud je daný a přání zbytečná-
dnes není nic platné bojovat.
Cože? Chceš kousek od smrti
náš plán číslo dvě zosnovat?

Konec se blíží, ne, nechci utíkat…
Co schovat duši pod polštář?
Na slzy nečekej,
není čas na smutek a ani zášť…

Ať prosíš hodinky na svém zápěstí jak chceš dlouho,
jejich tikot neustane…
Hrdost? Nebuď směšný…
Co tu po ní zůstane?

Tíha skutečnosti dopadla na mou duši jako kyj…
Kdysi mi někdo poradil: jen jdi a žij!
…a když to nejde?
Autor Petiiiiiiiiiiik, 25.10.2006
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jé, děkuju moc:)

31.10.2006 21:04:00 | Petiiiiiiiiiiik

Všechny básně téhle talentované slečny vezmou za srdce :o)

30.10.2006 23:47:00 | vulnerable

Hezký!!! Vezme to za srdce...

26.10.2006 19:31:00 | facka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí