Končím

Končím

Anotace: ---

Končím

Zrozena z lidské touhy jako žena
jdu světem jak lidským hřbitovem
pýcha je ta, co dává nám jména
a sobectví jest naším domovem

V kalužích slz co lidé vyplakali
spěcháme s výrazem kamenným
v noblesní robě a vůbec žádné boly
vždyť člověk je vládcem vrozeným...

Noci jsou chladné, dny však hřejou
tučnými konty a hlavami sražených
nač lásku, když peníze jsou měrou
jež udává nám tempo tupých dní

Tak kráčím tím světem divným sama
a odmítám už dále takhle žít
chci křičet, vzpírat se a nebýt vůbec dáma!
ven noblesní, však uvnitř umět se jen zpít…

Už nikdy víc mi nikdo z lidí
nebude tu kázat o morálce
…jen prach, popel a vše co smrdí…
Já končím v téhle hnusné válce!

Já půjdu kam mě ponese mé srdce
A půjdu třeba deset tisíc mil
Však nebudu mít kolem sebe žádné klece
A hořkou pachuť, co by SOTVA vítr smyl…!!!
Autor Isobel, 25.10.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

díky za tvůj koment k Ženám od tebe mě to těší dvojnásob a zároveň jsem udiven, že tahle má kritika se ti líbí.
Nedostalas mejl že nepíšeš?

02.11.2006 21:29:00 | Mácha

Skvěle podané.

31.10.2006 12:23:00 | Mácha

Drhne, nedrhne, šlo o myšlenku...že?

TRS trávy a pak,
že roboti nemají srdce...

26.10.2006 10:43:00 | G.P.

Taky se mi zdá první půlka vynikající, druhá už míň, ale myšlenka je pěkná.

25.10.2006 22:36:00 | janewe

Začátek dobrý, ale konec trochu drhne.
Není těžké se s tím ztotožnit... líbí se mi to.

25.10.2006 19:49:00 | Doriana Marková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí