Ice and snow

Ice and snow

Anotace: 22:30

Nechci žít,
trpím tichem
úplně sám
v mrazu.

Všechny sny
popraskaly z tvého stínu
a já se ptám,
proč to tolik bolí ?

Úplně sám,
trpím tvá slova,
ztracen v bolesti,
kráčím stíny.
Nechci žít dál,
jen v konec doufávám.
Štěstí znovu nepřijde.

Kdybych mohl s tebou být,
snad alespoň cvhílki,
možná věci byly by jiný.
Odstíny noci třesou myslí mou
odcházím do tmy, za prázdnotou.
Pryč od bolesti,
pryč od lásek,
pryč, mimo čas
do věčných temnot.
Tak sbohem dám
a od teď dál,
budu sám.

Poroučím se,
na cestu už vyrážím,
s radostí z konce
v samotě
na křídlech noci
konec vyhlížím.

Všechny mé sny,
zzničily slova tvý
a tak se vydám
do toho kraje
kde sníh věčný je...
Autor deSolAxe, 25.10.2006
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

matýsku, už zase, když ty tak hodně miluješ, možná až moc, protože se pak zbytečně až moc trápíš, zrovan sem si říkala, že se ani enozveš ateď už vím proč zase

26.10.2006 14:45:00 | Melfëa

Přiznám se, že mě tam vůbec nic nezaujalo.

26.10.2006 14:36:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí