Případ pro patologa

Případ pro patologa

Anotace: ...

Milosrdné ego vysmívá se
mým propadlým tvářím,
abych snad nezapomněl,
abych snad neprohlédl,
abych snad nebyl na chvíli
šťastný.

Zdá se to až komické,
jak nemůžu nic. Nic!
Případ pro psychiatra.
Případ pro chirurga.
Případ pro rozbitého
patologa.
Autor Thilion, 25.10.2006
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí