My best friend like copretinus ;))

My best friend like copretinus ;))

Anotace: mam rada kytky.kytky sou dobry.

Jen z tebe si toho můžu utrhnout kolik chci,
lístek, dva nebo tři.
Stejně ti dorostou.
Seš pro mě něco jako kopretina,
čistej a krásnej.
Seš toho pro mě mnohem víc,
třeba i Měsíc,
co mi svítit na cestu a vždycky mě zarazí, když jdu špatně.
Dáváš mi sílu,čas a možná i lásku.
Jednou snad..
Autor Adrianne Nesser, 27.10.2006
Přečteno 491x
Tipy 2
Poslední tipující: embryo v hlave
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je zajímavý...

07.01.2007 14:00:00 | Mango-Holka

gudd..ale nwm presne koho tim myslis!!

06.01.2007 17:29:00 | embryo v hlave

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí