Dřevo mé nejdražší

Dřevo mé nejdražší

Anotace: myslím,že to moc lidí nepochopí,ale mě tahle básen dodává štávu...

Má píšťaličko dřevěná,
zvládáme spolu stále víc!
Jsi se mnou skrz rty spojená,
já dávám ti dech z plných plic...

Jsi má libozvuká fujara.
Jsi má na časy časů,
netuším co bych si počala,
neznát tvou řeč,tvou krásu

Ty má flétničko spanilá,
vzdávám ti všechen hold.
Jsi ta co mne nezranila,
co vytáhla mi z těla kolt

Jsi má větvička s dírkami.
Jsi dřívko nad vše výřečné.
Umíš uhánět s notami
a smutně hraješ výtečně..

Ty provázíš mne cestami
a sama z toho učíš se,
zní mnoho tonů nad námi
však náš je slyšet nejvíce...
Autor haki, 27.10.2006
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Lásenko, ta je opravdu moc pěkná. Však ty to víš

28.10.2006 19:22:00 | teckifr

Lásenko, ta je opravdu moc pěkná. Však ty to víš

28.10.2006 19:21:00 | teckifr

To je uplne superni,by me nenapadlo ani ve snu....uplne se mi to libi...to te napadlo,jak jsme se bavili o fletne?fakt bomba

27.10.2006 10:08:00 | Motýl v říši divů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí