Bijologyje II

Bijologyje II

Anotace: ...

Sbírka: Rýmovačky

Žlučník

Žlučníku ty uličníku
proč mi děláš drahoty
už mě vezou na koliku
sbohem milé dobroty..
kameny se valí směle
způsobují bolest v těle
sakra!
kurňa!
do
p…

Srdce

Arytmie mě zabije
jak ty moje lásky
slabé zdraví
snad to zpraví
ňáký
ty
Baj
pásky
tak nač si dělat vrásky

Mozek
(ženy) :)))

Kde jsi? Kde jsi?
Už tě hledám tolik dní
A ty tu pořád nejsi…

Ps: milé kopretinky,
přijměte mou upřímnou soustrast
a také malinkatou omluvu :))
Autor Bean, 06.02.2005
Přečteno 663x
Tipy 1
Poslední tipující: jehlaspichlas
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nejsem koprtina, já jsem kaktus sacuaro.

10.06.2007 20:15:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí