Zrození

Zrození

Anotace: Co k tomu dodat?, prostě o tom, ženské ví o čem. Tedy aspoň některé a časem snad většina.:))

Ve vlnách bolesti
extáze a chabé slasti.
Za bouřlivých nocí,
či deštivých rán.
Jsem ti napospas povinován.

Ve vlnách bolesti
a záchvěvech touhy,
přicházím na svět
kdykoli,-
týden je dlouhý.

Ve vlnách bolesti
do taktu rytmické hudby,
v přívalu slz štěstí
dostávám se pomalu
trnitou cestou
k tobě do náručí.

V okamžiku jednoho stahu.
V okamžiku prvního vdechu.
Stávám se člověkem.
Autor Adri, 27.10.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká realie. A přímo naživo. To ani nemusím být
porodník.

28.12.2006 19:01:00 | jehlaspichlas

Vicemene se mi to libi.Jo.

27.10.2006 11:45:00 | Kurt Ježíš Cobain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí