Boj o život

Boj o život

Anotace: další z filozofických básniček, která je zajímavá až když čtete mezi řádky...ale občas se to zdá jako nesmysl

Ptám se sama sebe,
jak je člověku když mu všechno berou,
už vím jak samota zebe,
jak se v nás pocity perou.

Takovému člověku už jenom dvě věci zbývají,
vzpomínky v srdci a znalosti v hlavě,
tohle v nebi uznají,
i když sám vidí budoucnost tmavě.

Je to těžké možná nejtěžší,
berou člověku co je svaté,
proto Vám nabízím řešení nejzašší,
probodněte své srdce zlaté.

Vždycky je ale nejlepší odplata,
Vaše splněné úkoly a cíle,
na duši neexistuje záplata,
nejdůležitější je píle.

Bojujme za naši svobodu,
ten boj za to stojí,
občas kopejte za náhodu,
toho se zrádní lidé bojí.

Slyšela jsem jedno velké moudro,
úspěch je všech ale neúspěch jednoho,
to člověk pochopí až když mu do srdce vejde dobro,
držím nám palce, DO TOHO!
Autor Pavluschka~2, 27.10.2006
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo to znám
samota jejeidiné co mi zbylo

27.10.2006 19:49:00 | přema

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí