Zvláštní slavnost ...

Zvláštní slavnost ...

Anotace: ... Touha a tajemství ...

Štětcem malíře jedním tahem

Stvořil jsi z touhy a vášně tajemný příběh

Mystické kouzlo co tiše čeká za závojem opojení ...

Z poháru lásky pijeme nazí

Zahaleni v oparu něhy a pokušení ...

Neptám se proč – neptej se jak

Pijme však do dna

Podruhé se nenalévá ...

Zvláštní slavnost v Zahradě snů ...
Autor Beepat, 06.02.2005
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí