Variace na osamělou duši

Variace na osamělou duši

Anotace: Kdyby..., nikdy!

Kdyby voda byla vínem
a peklo bylo ráj,
pak věčně opilý splínem
člověk bloudil by světem sám.

Jen vzpomínka na věci příští
hnala by ho vpřed,
přitom krev mu z rány pryští
a on má jen svůj věrný sen.

Sní o životě bez splínu,
o lásce nekonečné,
však věz člověče,
že nic není věčné.
Autor Sarah, 06.02.2005
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí