Smuteční

Smuteční

Anotace: Pro každého, kdo už se musel s někým rozloučit

Až jednou zhasnou tvoje oči
a ústa vypustí bolavou duši,
tenkrát nebude tě nikdo rušit,
ani já ne,
budeš navždy klidně spát.

Až nastane ten černý den,
mě zůstane už jenom sen,
v mých očích zbydou slané slzy,
jen doufat mohu,
snad budem zase spolu
... brzy...
Autor Sarah, 06.02.2005
Přečteno 839x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí