Pro medvídka

Pro medvídka

Anotace: ...

Jednoho všedního večera,
v prázdném a studeném bytě,
vanilka vzduchem voněla
pro smutného medvídka z plyše.

Hřejivý plamen svíčky,
bílá růže v koutě,
do ticha modlitba zazněla
za malého medvídka z plyše.

Smutný a zklamaný medvídek
odhozen někde v koutě,
modlí se za mě i za tebe
má zlomené plyšové srdce.
Autor Sarah, 06.02.2005
Přečteno 517x
Tipy 3
Poslední tipující: nikoolkaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dal jsem typ, protože se mi prostě líbí.

13.11.2012 22:43:21 | tenflipskáj dysfunkt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí