Přátelství je důležitější něž láska

Přátelství je důležitější něž láska

Anotace: Važme si přátel, protože jsou to jediné krásné v celém našem krátkém životě

Dal jsi mi lásku snad
dal jsi mi sebe
co víc si můžu přát
jen modré z nebe.

Však nač je nám láska,
když není přátelství
je to snad sázka
bez šance k vítězství?

Proč láska zdá se mi
chmurná a temná
vždyť Bůh je na zemi
i v dobách temna.

Však mosty jsou strženy
nelze to přejít.
Hráze jsou zbořeny
už nelze to hájit.

Zklamals mě velice
zklamal jsi sebe.
Přátel mám tisíce
však nejradši mám tebe.

Tak proč jsi mi ublížil,
když máš mě rád.
A sebe ponížil
na tisíckrát.

Já nemám ten důvod
však bojím se sebe.
Ten neznámý původ
vzteku na tebe.

Byl jsi můj kamarád
a vždycky budeš
však neříkej mám tě rád
stejnak nepříjdeš.
Autor teckifr, 28.10.2006
Přečteno 685x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí