Svět

Svět

Anotace: ...

Svět je jako velká zralá jahoda,
někdy prší
a jindy je zas pohoda.

Svět je jako jablko,
co zelenou má slupku,
někdy je kyselý,
ale vždycky má Sťopku.

Svět je jako zahrada,
co na jaře kvete,
svět je velká záhada
s jahodou se plete.

Někdy prší
a jindy je zas pohoda,
svět je prostě velká zralá jahoda.
Autor Sarah, 06.02.2005
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí