Bolest v duši

Bolest v duši

Anotace: Někdy se to stane, ale nemělo by... je mi líto, že se to stává...

Mám oči mokré od slz,
řinou se mi po tváři,
jsem jako slepá, nevidím skrz,
pomalá hudba tento děj dotváří.

Navzdory vlastní touze zemřít, přežívám,
ztrácím všechen žal, smutek i radost
a myslím si, ba se i dovídám,
že už nespatřím žádnou lidskou bytost.

Pomalu odtéká mi život z těla,
setkávám se s něhou černou,
zavírám oči, už je dost času co jsem bděla,
držím se smrti, smrti, která zůstane věrnou.

Neplačte, netruchlete, nesnažte se býti milí,
vždyť jste to vy, kvůli kterým jsem řekla Konec.
To vy jste mě k tomu dohnali, tím, že jste tu o mě snily,
ale já nechtěla být taková...

Někdy vypadá stékající pramínek krve jako vosk tekoucí po svíčce...
Autor Pincik, 29.10.2006
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Neustále se v životě člověka něco děje a mnohdy to něco hodně bolí ... ale nenech aby měla smrt práci na víc, nedovol aby to měla tak lehké, ať se snaží mrcha jedna ... nikdy se nevzdávej, nikdy nebudeš sama ... nikdy ...

30.10.2006 15:00:00 | Miro Sparkus

Promiň...ale asi ne...něco se stalo...

29.10.2006 12:42:00 | Pincik

=´( ... Pusť se smrti a mysli na své přátelé, na to jak by jim bylo, kdyby jse se smrti oddala ... =( ...

29.10.2006 08:04:00 | Miro Sparkus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí