Anděl v černé kápi

Anděl v černé kápi

Anotace: ...

Anděl v černé kápi
Co chce ? Proč tu je ?
Hlavou se mi honí tolik věcí
ale jedna zůstává
jde si pro mě

Proč teď v tuhle chvíli,
prostoru a čase ?
Nadešel Tvůj čas , on odpoví .

Ještě ne, odpovím po chvíli
mám tu rodinu , přátele...
a strašně se bojím !

Neboj , řekne a natáhne
svou dlaň k mé

Přijmu ji , naposled se ohlédnu
a už mě vede po schodech,
po dlouhých , vysokých
schodech a kam ?

Přece do nebe .
Autor Kessi, 29.10.2006
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě se tahle zatím líbila nejvíc...

18.11.2006 14:37:00 | RadushQa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí