smutek

smutek

Anotace: Ještě neni dodělaná.. ale tak zatim to snad neni tak hrozny...

Proč srdce mě bolí?!
Proč připadám si jak žebrák o holi?!
Trápím se žalem jenomže nikdo pomoc mi nedokáže...
Proč já smutek zažívám a ostatní radost prožívaj?!
Proč cítím se tak sama?!
Jak hnisající rána...
Proč temnota ve mě je?!
Jak podemleté peřeje...
Autor sweetdom, 29.10.2006
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí