Poznání

Poznání

Anotace: A teď o lásce, ta druhá strana.

Sbírka: Z mého života.

Odjel jsi a já zase osiřela.
Dals mi svou lásku
třeba jen na pár dní.
Já byla chvilku zase šťastná,
ty ses ale vrátil k ní.
Tiše volám tvoje jméno,
to jediné ze všech jmen.
Byl jsi má touha bláznivá,
byl jsi můj nádherný sen.

Až s tebou jsem teprv žila.
Vím i tobě bylo se mnou príma,
vzpomínám a stýskám si.
Ze slz stihla mě už rýma
a tak.......pískám si.
Volám tě lásko, volám tě milý.
Vrať se mi vrať,
třeba jen na malou chvíli.
Byla jsem tvoje.....víš?

Poddávám se a zase odolávám.
Svou lásku ti dávám všanc
ač měla bych zmizet spíš.
Ten rozchod byla má obrana
až se vrátíš, tak pochopíš.
Jsem nerozhodná v téhle stati
a chápu jak hloupá jsem.
Že nejsem ta, co má dáti
už nechci,abys byl jen sen.
Autor Verule, 29.10.2006
Přečteno 521x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí