Co si jen mohou povídat hvězdy?

Co si jen mohou povídat hvězdy?

Anotace: ***

Co jen na nebi si hvězdy povídají,
o těch příbězích si můžeme nechat zdát,
nikdo netuší jaké plány si mezi sebou kují,
a všichni zapláčí v den, kdy oni se začnou smát.

Sestoupí z nebes přímo mezi nás,
nebudou čekat lásku či jen kousek chleba,
vidí co skutečně jsme si schopni říci v tvář,
a neuvidí co mohlo se stát třeba.

Na nebi či jen mezi námi,
nezáleží na tom co si povídat budem,
vždyť mateřkou lásku nám daly mámy,

nevíme je to všechno skutečností nebo jen snem,
můžeme se snažit o tom všem svým dětem vyprávět,
ale pochopí? To nikdo neví, ani ten kdo viděl celý svět…
Autor Láďa, 30.10.2006
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí