Podzimní pohlazení

Podzimní pohlazení

Anotace: ...

Tajemné jezero v prastarém lomu.
Na jeho okraji stáli jsme spolu,
svých skrytých pocitů trochu se báli.
Ony však na povrch vyplavaly.

Na temné hladině zlatavé listí.
Myšlenky upřímné hladinu čistí,
ztemnělá hladina náhle se mění.
A srdcem prochází pochopení.

Barevné souznění, ruku v tvé dlani.
Možná se vyplní společné přání.
Autor danav, 30.10.2006
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí