Pro tebe...

Pro tebe...

A přišla ta chvíle,
kdy ocelová jehla projela povrchem těla
a rudý proud krve poskvrnil bílé nekonečno.
Cink - to naše srdce spojila se v jedno.
Najdenou já jsem byla Ty
a Ty jsi byla já.

Pak vítr přines podzim
a s ním přišel i on,
jeho hlas naplnil ticho až po okraj
a byl jak ostří nože,
když zraňoval nám srdce.
Já poznala jsem
že ty oči, ten hlas patří jen Tobě.
A ve mě zůstala otevřená rána,
a na duši mi sáhl chlad.

Ale nemohu se trápit,
když Ty jsi šťastná,
já nemohu umírat,
když Ty žiješ.

Chtěla bych vidět padat hvězdu.
Autor Fried Green Tomatoes, 30.10.2006
Přečteno 308x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké...btw. mám pocit že je to Odi et Amo...ale jinak obdivně mlčím...:)

23.08.2007 14:20:00 | Neexistujíc a její ruce od krve

....baže... tobě je 13. ty jsi.. dobrá :D

23.08.2007 10:58:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

Láska má mnoho podob a mnoho cest
k ní ale jenom jedna vede,
ta vydlážděná zlatem
z padlých hvězd

11.07.2007 17:41:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí