synovi

synovi

Anotace: cit

Položit si tak ruku na papír
a říci svým citům pište,
nebo zahrát notu na klavír
a nechat rozeznít písně.
Slovem myšlenku vyjádřit neumím,
je to jak rozhodit sítě do hlubin.
Mořské poklady do náramku navléci
a nedat tak možnost slovům utéci.
Obraz malovat a vybrat si nebeské plátno
svou duši nechat promlouvat a nestydět se za to,
že velkou lásku k tobě Vítku mám
a že jsi důvodem mých šťastných rán.
Autor dřípatka, 31.10.2006
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upřímně vyjádřený cit.

31.10.2006 12:52:00 | JardaCH

Moc pěkně vyjádřená mateřská láska :-)

31.10.2006 11:24:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí