Zub

Zub

Anotace: .......

Mít krásný zdravý chrup,
to heslo neuznává můj zub.
Však zubu se heslo nezdá,
souboj se mnou hned tak nevzdá.

Rozhodl se zabolet,
a mě štve teď tenhle svět.
Radost z jídla nemůžu mít,
když v klidu nesmím jíst.

Zubaře musím navštívit,
vrtačku musím potrápit.
Zubař spotřebuje energii elektrickou,
a zoubek polechtá bezbolestnou vrtačkou.

Snad už budu míti klid,
klidně spát a klidně jíst.
Zubů mám plná ústa sice,
však jeden zub by chyběl velice.

Naštěstí na cestu nenávratnou se nemusel dát
a já si budu zase klidně bez bolesti spát.
Autor Marťafon, 31.10.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí