Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: takový je život...:(

Usínám, nechám si jen o Tobě zdát,
vzpomínám, jak učil si mě smát.
Já žila šťastně celý ten čas,
teď jenom smutním pro jednoho z vás.

Odešels' a nechals' mě tu,
jak unesu tu samotu?
Nemůžu přece sama být,
a dál bez Tebe snít.

Jenže Ty už se nevrátíš,
už můj smutek nevyléčíš.
Já pláču stále dál,
opustil mě můj jediný král.

Odešel, jen vzpomínky zbyly mi,
snad je mu dobře, i když ne na Zemi.
Zeshora s anděli dívá se na mně,
ale proč pořád tak skromně?

Vždyť tys' vyplnil celý můj život radostí,
nepoznat Tebe,
jsem hromádka neštěstí!!

Jenže teď tu nejsi,
a já volám: ,,Kde jsi?"

Spíš ... a už nikdy se neprobudíš ...
Autor Míšánek_17, 31.10.2006
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prosim o komentáře...!!!

06.11.2006 16:01:00 | Míšánek_17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí