!!!DO HNOJE!!!

!!!DO HNOJE!!!

Anotace: A JEŠTĚ DÁL...

Celá vláda do hnoje!
Parlament i senát-oboje!
Reputaci našeho státu kazí,
dobrých mravů jsou to vrazi!

Pánové, dámy... je to už trapné,
každá svíčka jednou dohoří,
každá lampa jednou zhasne.
Už vás tu nechceme! Tak buďte tak dobří,
vyhovte přání lidu,
opusťtě vládní budovy v klidu.

Děkujeme odejděte,
přenechte koryta jiným,
možná daleko větším sviním,

ale za zkoušku to stojí...
stát je flexibilní...
chyby druhých čas vždy zhojí.
Autor Christien, 31.10.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádně naštvané. Líbí se mi hned to první dvojverší. Dál už...trochu to vybledlo.

23.12.2006 11:46:00 | Julie Park Rock

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí