Pampadam

Pampadam

Anotace: Jen tak pro radost, když je na srdci hezky

Pampadam, pampadam
světem krásně vrávorám
přitom nic nečichám
ani trošku nechlastám.
Pampadam, pampadam
zdravím krásný života čas
ze sluníčka ozářil mě jas.
Pampadam, pampadam
zdravím i Vás madam
na Vás zalehnout mám.
Pampadam, pampadam
je tu ten jas zas
okamžik zamilovanosti čas.
Pampadam, pampadam
pam, pam, pam
ham, ham, ham.
Autor Michálek, 01.11.2006
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí