Netopýr

Netopýr

Anotace: Nepovažuji to za báseň, spíš takový výplod mé mysli. Prosím opět o komentáře a hodnocení

Netopýr je
jako černý letec věštící zkázu
jako pohled do černých uhlů spáleniště
jako postrach z hrozných bájí
jako zhmotnění obav a děsu
jako stvoření ze stínu a strachu
jako temný přízrak z hororů
jako děsivá můra z nejhorších snů
jako krvežíznivý tvor usilující o váš život
jako slepá smrt bezhlučně vznášející se nad městem
jako obyvatel samotných pekel
jako tma hustší než kov
jako znamení zla a pohrom
jako žíznivý pijan rudé krve
jako symbol smrti a hrůzy
jako tvor věštící nejhorší obavy
jako anděl vyvrhlí i z pekel
jako moc temné magie zhmotněná do jednoho bodu
jako mráz jež vám jde po zádech
jako kus černé kápě vraha
jako strážce strašných tajemství
jako srandovní myš s křídly.
Autor Alucard, 01.11.2006
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

... měl si pravdu ... já Ti díky...

29.11.2006 17:24:00 | Marcella

Mnnno, tady je těch hrubek docela naseto... ale o tom to neni zas až tak moc... ale tady mi teda chybí trošku i nějakej ten pocit... pokus o odlehčení nakonec - proč ne? ale pointa, nebo sdělení? Že co se nám může zdát hrozné je v podtatě třeba jen legrační?
V tomto případě bych komentář shrnula do - co tím chtěl básník říci?
Ale hlavu vzůru - piš, piš, piš jako s křídly myš

01.11.2006 17:04:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí