Ona nebo ty???

Ona nebo ty???

Anotace: vzpomínky v pracovní době....

Měls oči Dona Chuana,
krásně modré a bělmo trochu červené...
tvá láska - velká marihuana,
vzala mi tě a neříkej, že ne!
Každý večer ty tvé výlety,
s rukou na klice a s jednou výmluvou...
s úsměvem na tváři a šarmenm poety
návrat s velkou hrou plnou lží na druhou.
Ta krásná nálada, co ona ti dala,
mě ničí a ničit bude dál...
Já tě opravdu ... měla ráda,
jsi hrdý na to cos udělal?
Autor Ninka, 01.11.2006
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí