Dítě ulice

Dítě ulice

Anotace: můžeme si za ně sami...

Neustále přesvědčen
že on může cokoliv.
Tyranem se dávno stal
pro rodinu svou a okolí.

Poslouchat nehodlá
nechápe má dáti – dal.
V čem zalíbení najde
pro sebe by hned bral.

Priority žádné nemá
uznává jen svou partu.
Po ulici bez cíle bloumá
v ústech tvrdou Spartu.

Já, já, já… a zase já
echo zní jeho duší.
Svoje práva dobře zná
na povinnosti neslyší.

Co komu kdy provedl
dávno už prý nesčítá.
Že někomu ublížil
za srdce ho nechytá.

Jen jedno na něj platí
než rodičum žalovat.
Prut z keře ulomit
zadek mu zmalovat…
Autor Modrý Adept, 01.11.2006
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no tak přesně tohle jsem si myslele do doby, než mě to potkalo...musela bych však bývala ulomit celý strom...
ale asi jsme v očích našich rodičů nebyli také žádní andílkové

18.03.2007 15:42:00 | Lorraine

Tak, tak,....mirčata ťukněte mi jestli Vám to vyjde 8.12. Srdce mi už přetéká...

24.11.2006 09:23:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí