Osudová

Osudová

Stébla žita přelámaná,
Stínem ploužící se stará známá,
Nota tichá, hříšná…Osudová,

Měsíc zastínění stínem,
Bílá potřísněná vínem,
Země roztříštěná mírem,

Hadry rozpárané drápy,
Supi zbroušenými hnáty,
Rozpadající se státy,

Ve dveřích ta, co není zvána,
Ve dveřích stará známá,
Nota tichá, hříšná…Osudová,

V tichu množství hluku,
Nožem přikovanou ruku,
Krev je cítit…vznáší se ve vzduchu,

Když padají stíny,
Potlučené rýny,
A z temna zní rázné rýmy,

Stébla žita přelámaná,
Stínem ploužící se stará známá,
Nota tichá, hříšná…Osudová,

Ve dveřích ta, co není zvána,
Ve dveřích stará známá,
Nota tichá, hříšná…Osudová,
Autor Muta cum liquida, 02.11.2006
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí